"Mai sunteți în staff-ul CFR-ului?" Ce a răspuns Andrea Mandorlini

"Mai sunteți în staff-ul CFR-ului?" Ce a răspuns Andrea Mandorlini
| Foto: CFR Cluj Facebook

Deși Andrea Mandorlini a fost demis din funcția de antrenor principal al lui CFR Cluj la finalul lunii ianuarie, acesta nu s-a întors în Italia, iar ulterior s-a aflat ce făcea în continuare la Cluj-Napoca. 

După demiterea lui Andrea Mandorlini de pe banca CFR-ului, Adrian Mutu i-a luat locul în Gruia. Italianul a susţinut susține că are un contract de colaborare în Ardeal.

Ulterior, prin vocea finanțatorului din Gruia, Neluțu Varga, s-a aflat că Andrea Mandorlini era în continuare angajat la echipa din Gruia, activitatea lui Mandorlini la CFR-cluj fiind aceea de scouter. 

„Am stabilit împreună ca el să selecteze jucători pentru academie. Tineri jucători din Spania, Italia, Portugalia”, a dezvăluit Neluțu Varga la începutul lunii aprilie.

Italianul a dezvăluit într-un interviu pentru Pro Sport că ar fi rămas în staff-ul CFR-ului și după ce a fost demis pentru a-și rezolva chestiunile financiare rămase nerezolvate între el și club.

"Mai sunteți în staff-ul CFR-ului?", a fost întrebat italianul în urmă cu câteva zile. "Nu.", a fost răspunsul scurt al fostului antrenor al CFR-ului.

"Am semnat un contract cu clubul până la închiderea unor situații nerezolvate. Relația cu conducătorii a rămas bună, am colaborat și am avut relații normale, în acest moment nu am nicio relație cu conducerea clubului", a spus Andrea Mandorlini. 

Antrenorul cu aproape 400 de partide antrenate în Serie A și Serie B a mai declarat în interviul publicat de Pro Sport că s-ar fi putut bate la titlu cu CFR dacă ar fi fost păstrat până la finalul sezonului de conducerea clubului. 

Comenteaza