Malele, primele declarații după transferul la CFR: "De fiecare dată când voi fi pe teren, voi da totul"

Malele, primele declarații după transferul la CFR: "De fiecare dată când voi fi pe teren, voi da totul"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul atacant al campioanei a oferit primele impresii după ce a ajuns în Gruia, de la formația Al-Tai, din Arabia Saudită.

Dan Petrescu a cerut cu insistență un nou atacant și, în cele din urmă, dorința i-a fost îndeplinită de oficialii campioanei. Alesul a fost Cephas Malele, jucătorul ce a impresionat în tricoul lui FC Argeș, în stagiunea 2020-2021.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani se declară încântat de posibilitatea de a evolua pentru echipa clujeană și speră să câștige titlul și să obțină o calificare în grupele Conference League.

"Mă simt bine, am fost primit bine de jucători și staff și abia aștept să încep. CFR este un club mare, care se bate la titlu și pentru cupele europene. Aș vrea să depășesc cifrele pe care le-am avut la FC Argeș.

Modelul meu este Didier Drogba, îmi place foarte mult. De asemenea și Ronaldo, dar nu neapărat pentru stilul de joc, ci pentru mentalitate. Vreau să ajut echipa cu goluri și assisturi, vreau să lupt pentru titlu și sper să ajungem în grupele Conference League. 

Nu sunt încă la 100%, dar simt că în fiecare zi forma mea devina mai bună. De fiecare dată când voi fi pe teren, voi da totul pentru club și pentru suporteri", a spus atacantul pentru pagina oficială a clubului din Gruia. 

Comenteaza