Managerul „U" Transilvania: Mizez pe ambiţia băieţilor în meciul cu Bacăul

Managerul „U
Managerul echipei de handbal masculin „U" Transilvania, Mihai Tritean mizează pe ambiţia tinerilor sportivi clujeni în dificila partidă ce se anunţă sâmbătă, pe teren propriu, cu vicecampioana Ştiinţa Dedeman Bacău.

„Ne aşteaptă un joc foarte greu sâmbătă, în condiţiile în care noi avem o echipă tânără iar de la ei majoritatea fac parte din lotul naţional. Îmi doresc să abordăm acest meci cu ambiţie. Sper să prindem o zi bună, la echipele tinere alternanţa jocurilor bune cu cele mai slabe este normală, însă eu mizez pe ambiţia băieţilor de a face un joc foarte bun împotriva vicecampioanei", a precizat Mihai Tritean, citat de site-ul oficial al „U" Transilvania.

După primele şapte etape vicecampioana României la handbal masculin Ştiinţa Dedeman Bacău este pe locul 2 în clasamentul Ligii Naţionale, cu 10 puncte. Clujenii sunt doar pe locul 11 al clasamentului, cu doar 2 puncte.

Meciul „U" Transilvania - Ştiinţa Dedeman Bacău se va disputa sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 12, în Sala Sporturilor „Horia Demian" din Cluj-Napoca.

 

Comenteaza