Manchester City - AS Monaco, duelul serii din optimile Champions League. Unde îl poți vedea live

Manchester City - AS Monaco, duelul serii din optimile Champions League. Unde îl poți vedea live
Manchester City întâlnește astăzi, pe propriul teren, AS Monaco, în prima manșă a optimilor Uefa Champions League.

Este al cincilea joc din această fază a competiției, după Real Madrid - Napoli (3-1), Benfica - Borussia Dortmund (1-0), Bayern - Arsenal (5-1) și PSG - Barcelona (4-0), care s-au desfășurat săptămâna trecută.

Manchester City a ajuns în optimi după ce a a încheiat pe locul 2 grupa C, din care au mai făcut parte FC Barcelona, Borussia Mochengladbach și Celtic Glasgow. Trupa lui Pep Guardiola a strâns 9 puncte, obținând 2 victorii, un egal și 3 înfrângeri. Dintre cele două succese, cel mai important rămâne un 3-1 cu Barca, înregistrat acasă.

De partea cealaltă, AS Monaco a câștigat grupa E, terminând peste Bayer Leverkusen, Tottenham Hotspur și CSKA Moscova. Echipa franceză a obținut 11 puncte, având 3 victorii, 2 remize și doar un eșec.

Partida dintre Manchester City și AS Monaco va avea loc în această seară, de la ora 21:45, pe arena City of Manchester Stadium. Duelul va putea fi urmărit în direct pe Sport.ro și Dolcesport 1.

Tot în această seară se va juca și al șaselea meci din optimile Ligii, Bayer Leverkusen - Atletico Madrid, care va fi televizat de Dolcesport 2 începând cu ora 21:45.

 

Comenteaza