Manchester United își joacă sezonul european în această seară

Manchester United își joacă sezonul european în această seară
| Foto: foto uefa.com

“Diavolii roșii” se duelează, pe teren propriu, cu spaniolii de la Sevilla într-un meci vital pentru această stagiune.

În Premier League, titlul e deja câștigat de rivala locală, City, iar pentru elevii lui Mourinho, Liga Campionilor rămâne singura șansă la un trofeu major în acest an. În meciul tur de la Sevilla, rezultatul a fost 0-0, dar englezii au fost salvați în repetate rânduri de paradele lui David De Gea, în timp ce nu au impresionat din punct de vedere ofensiv. Britanicii vin cu un moral bun, după ce în weekend și-au învins cea mai mare rivală, Liverpool, scor 2-1. Printre absenții din tabăra gazdelor s-ar putea număra Paul Pogba și Zlatan Ibrahimovic.

Deși au pierdut cu Valencia, 0-2, în ultima partidă de campionat, iar în clasamentul din La Liga se află abia pe locul 5, meciul de pe Old Trafford reprezintă o șansă uriașă pentru elevii lui Vincenzo Montella. Andaluzii au demonstrat în meciul tur că sunt capabili să pună probleme defensivei super organizate al lui Jose Mourinho, iar orice gol marcat în Anglia, le-ar putea aduce calificarea în sferturi.

Echipe probabile:

Manchester United: De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Young - McTominay, Matić - Mata, Sánchez, Rashford – Lukaku

Sevilla: Rico - Escudero, Mercado, Lenglet, Arana - N'Zonzi, Banega - Sarabia, Vázquez, Correa – Muriel

Partida va fi televizată pe Pro TV și Telekom Sport 1, de la ora 21:45.

În celălalt meci al serii se întâlnesc AS Roma și fost formație a lui Mircea Lucescu, Șahtior Donețk. Italienii au pierdut, în Ucraina, partida tur, deși au condus la pauză prin golul lui Cengiz Under, dar reușitele din partea a doua a jocului ale lui Ferreyra și Fred le oferă un mic avantaj oaspeților din această seară. Romanii o duc destul de bine în Serie A, au patru victorii și o înfrângere în ultimele cinci partide și se află pe ultima treaptă a podiumului. În weekend, giallorossi au învins AC Torino, scor 3-0.

Șahtior traversează o formă foarte bună, iar victoria din meicul tur nu a fost deloc întâmplătoare. Elevii lui Paulo Fonseca se află și pe primul loc în campionat, la 6 puncte de principala urmăritoare, Dinamo Kiev, după ce au înregistrat patru victorii consecutive. Din nefericire pentru ei, ucrainienii nu se vor putea baza pe serviciile căpitanului, Dario Srna, care este suspendat pentru partida de pe Olimpico.

Echipe probabile:

AS Roma: Alisson - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Nainggolan, De Rossi, Strootman - Cengiz Ünder, Džeko, Perotti

Șahtior Donețk: Pyatov - Butko, Ordets, Rakitskiy, Ismaily - Fred, Stepanenko - Marlos, Taison, Bernard – Ferreyra

Meciul va fi transmis pe Telekom Sport 2 și pe Look Plus, de la ora 21:45.

Comenteaza