Mandorlini, anunț despre Deac și Petrila înaintea meciului cu UTA Arad

Mandorlini, anunț despre Deac și Petrila înaintea meciului cu UTA Arad

După prima victorie din SuperLiga cu Mandorlini la comandă, CFR Cluj se pregătește pentru confruntarea cu UTA Arad. Antrenorul italian a făcut declarații despre Ciprian Deac și Claudiu Petrila.

CFR Cluj o va întâlni pe Adana Demirspor în turul doi preliminar din Conference League. Duelurile sunt programate pe 27 iulie, turul, respectiv 3 august, manșa secundă, însă până atunci mai are un meci în SuperLiga. Meciul UTA Arad – CFR Cluj este programat vineri, 21 iulie, de la ora 21:30.

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a făcut declarații, în cadrul unei conferințe de presă, despre  jucători importanți, care pot schimba stilul de joc al echipei, dar care se află în recuperare după ultimele accidentări: Ciprian Deac și Claudiu Petrila. 

Mandorlini a anunțat că mijlocașul Ciprian Deac a revenit deja la antrenamente, după ce s-a recuperat după o operație la genunchi.  

”Ciprian Deac s-a antrenat azi cu noi, dar nu ştiu încă dacă va fi cu noi pentru meciul cu UTA. S-a antrenat foarte bine, a accelerat recuperarea. Petrila nu este încă recuperat, cred că va mai lipsi două-trei săptămâni. Cred că Deac, Petrila, Krasniqi sunt jucători importanți, care pot schimba stilul de joc al echipei", a spus Andrea Mandorlini, în cadrul unei conferințe de presă, citat de digisport.ro.  

”Deplasarea de la Arad va fi una dificilă, împotriva unui adversar bun, dar suntem pregătiţi ca pentru orice partidă, cu atât mai mult cu cât este ultima înaintea debutului în Conference League. Ne gândim la partida cu Adana, însă cea mai importantă este cea de la Arad”, a mai declarat antrenorul din Gruia. 

Comenteaza