Mandorlini are așteptări mari de la meciul cu FCSB: "Este important să reușim un rezultat bun"

Mandorlini are așteptări mari de la meciul cu FCSB: "Este important să reușim un rezultat bun"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Primele două clasate din Superligă se întâlnesc duminică pe arena din Gruia, în cel mai important meci al etapei.

Fără victorie în ultimele 6 meciuri din campionat și Cupa României, "feroviarii" se pregătesc pentru duelul cu o altă echipă rănită, FCSB, formație ce a pierdut în runda precedentă pe teren propriu, în fața Oțelului Galați.

Înaintea jocului, Andrea Mandorlini a anunțat care este obiectivul echipei sale, pe care speră ca jucătorii să îl îndeplinească, victoria și micșorarea distanței față de rivala la titlu. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Este important să reușim un rezultat bun, asta ne va da șanse să ne apropiem de FCSB. Garantez că noi vom da totul pentru a câștiga. Cu siguranță ne dorim victoria, iar ei nu își doresc să piardă.

Aștept meciul, e unul important, sper ca jucătorii să fie și ei pregătiți. Ei sunt supărați după eliminarea din Cupă. Se află în fruntea clasamentului, echipa are calitate, sunt în fruntea clasamentului de atâta timp", a declarat tehnicianul italian.

Meciul dintre primele două clasate ale Superligii, CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, 10 decembrie, de la 20:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru derby-ul cu FCSB!

Comenteaza