Mandorlini: „Aş fi meritat să conduc CFR-ul pe Olimpico”

Mandorlini: „Aş fi meritat să conduc CFR-ul pe Olimpico”
Fostul antrenor al echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini (foto), a prefaţat meciul de astăzi dintre AS Roma şi CFR şi a vorbit despre situaţia echipei la postul de radio italian centrusuonosport.
„Motivaţia românilor ar putea compensa diferenţa faţă de echipa Romei, dar din punct de vedere tehnic nu este nimic de spus. Culio are mari calităţi şi a înscris deja împotriva celor de la AS Roma. Traore este un jucător tânăr, aflat în vizorul mai multor cluburi mari din Europa. Mai trebuie să crească, dar este de viitor”, a declarat tehnicianul demis de la cârma CFR-ului cu două zile înainte de primul meci din Liga Campionilor.

Mandorlini regretă încă modul în care a fost îndepărtat de la echipa clujeană. „În acest moment nu antrenez, dar aştept o ocazie, chiar dacă va fi dificil. Demiterea mea a fost un act de laşitate, dar nimeni nu îmi va lua victoriile. Este greu să faci mai mult decât am reuşit eu la Cluj. Noul antrenor a dat afară italienii din echipă, dar eu nu am favorizat niciodată pe nimeni . Nu m-am gândit niciodată că voi fi demis. Faptul că nu voi fi pe „Olimpico” este un motiv de mare amărăciune pentru mine. Am fi meritat asta, eu şi staful meu”, a adăugat antrenorul italian.

Comenteaza