Mandorlini așteaptă ca Bîrligea să fie din nou convocat la echipa națională. Ce spune atacantul

Mandorlini așteaptă ca Bîrligea să fie din nou convocat la echipa națională. Ce spune atacantul
| Foto: frf.ro

Antrenorul CFR-ului e de părere că jucătorul său merită să se numere printre "tricolorii" selecționați de Edi Iordănescu.

Convocat în premieră la naționala de seniori în luna septembrie, Daniel Bîrligea nu a apucat însă să debuteze pentru România. Șansa lui ar putea veni la următoarele meciuri, partide la care antrenorul său se așteaptă să fie selecționat.

"Sper că va fi convocat. A marcat un gol și a fost aproape de încă unul. E un jucător tânăr, care are nevoie de momente bune. Sunt mulțumit că a înscris. Mă bucur că a fost convocat data trecută, e un atacant bun și e important să fie acolo pentru fotbalul românesc", a declarat Mandorlini.

În schimb, atacantul CFR-ului a fost mai rezervat în discurs, însă a anunțat că va face tot posibilul pentru a fi prezent printre "tricolori".

"Sunt acolo în vedere, vom vedea când Mister va face lotul. Dacă mă cheamă, merg cu mare fericire. Dacă nu, voi munci mai mult", a spus Daniel Bîrligea, potrivit Digisport.

În cele 14 apariții din actuala stagiune, atacantul în vârstă de 23 de ani a marcat 3 goluri și a oferit 5 pase decisive. În luna octombrie, echipa națională a României urmează să întâlnească Belarusul în deplasare și Andorra pe teren propriu.

Comenteaza