Mandorlini: ”Clujul meu stârnește frica la București”

Mandorlini: ”Clujul meu stârnește frica la București”
| Foto: captura video https://www.youtube.com/ - CFR TV

Andrea Mandorlini a acordat un interviu pentru publicația italiană Tuttomercatoweb, în cadrul căruia a acuzat presa bucureșteană că lansează speculații cu privire la demiterea sa de la CFR Cluj doar pentru a destabiliza echipele din provincie.  

Deranjat de speculațiile din ultima vreme despre o posibilă demitere de la clubul din Gruia, Andrea Mandorlini a făcut declarații în presa italiană despre faptul că Bucureștiul e cel care nu îi suportă pe clujeni.

"Îmi pare foarte rău, în special deoarece aceste știri au avut un impact mare în țara mea natală, Italia, unde mi-ar plăcea să revin într-o zi. Din păcate, este mereu aceeași poveste: presa din București încearcă să destabilizeze echipele din afara Capitalei.

Suntem pe locul doi și am fost în vârf multă vreme. Știu bine că presiunea a crescut, dar sunt controverse politice, plantate artistic. Poate le e frică de noi. Până la urmă, n-au mai câștigat de multă vreme. 

Vă dau un exemplu: câteva etape l-am lăsat pe Deac, unul dintre veteranii echipei, pe bancă. Imediat, televiziunile l-au sunat pe tatăl lui pentru a-mi pune la îndoială alegerile. S-a creat un caz care nu a existat, iar jucătorul și-a cerut scuze pentru vorbele tatălui său. Problema e că, după fiecare eșec, vor să te trimită acasă. 

Dacă n-ar fi fost play-off și eram pe locul opt, puteam să înțeleg. Dar e clar că nu îi interesează decât scandalul, mult mai mult decât se întâmplă în Italia", a spus Mandorlini, pentru Tuttomercatoweb, citat de digisport.ro

CITEȘTE ȘI: Comunicat din partea conducerii CFR-ului: "Atât jucătorii, cât și antrenorul, au parte de susținere"

Comenteaza