Mandorlini, încântat după victoria în fața campioanei: "E cel mai bun meci de când sunt aici"

Mandorlini, încântat după victoria în fața campioanei: "E cel mai bun meci de când sunt aici"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul italian a fost în culmea fericirii la finalul partidei pe care elevii săi au câștigat-o cu 3-1 contra celor de la Farul Constanța.

Chiar dacă formația din Gruia a fost condusă pe teren propriu de trupa de la malul mării, "feroviarii" au revenit rapid și mai apoi au câștigat clar în fața campioanei. Rezultatul și evoluția l-au mulțumit pe Andrea Mandorlini, care nu și-a putut ascunde bucuria la finalul jocului.

"Sunt foarte mulțumit. E cel mai bun meci de când sunt aici. Echipa era în meci, chiar dacă era condusă. Au făcut exact ceea ce am pregătit. M-am bucurat pentru golurile lui Karlo. Și golul trei a fost tot al lui.

Am reușit și am avut voință să câștigăm. Ne doream să fim mai agresivi și să avem mai mult mingea. Azi am pregăit și am jucat cum trebuia. E frumos pentru un antrenor să vadă că jucătorii respectă ce li se spune.

Suntem mulțumiți pentru că am avut multe ocazii să ne apropiem de locul 1. Farul e o echipă importantă și ne bucurăm că am învins-o", a declarat antrenorul, potrivit Digisport.

Comenteaza