Mandorlini le-a explicat italienilor de ce a revenit la CFR: "Bugetul este mic, dar este un proiect solid"

Mandorlini le-a explicat italienilor de ce a revenit la CFR: "Bugetul este mic, dar este un proiect solid"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul în vârstă de 62 de ani s-a întors în Gruia după 13 de ani de la precedentul mandat pe banca "feroviarilor".

Campion al României alături de CFR Cluj, Andrea Mandorlini nu a stat pe gânduri când a primit propunerea din partea clubului din Gruia. Experimentatul tehnician a oferit un interviu celor de la Gazzetta dello Sport și a dezvăluit ce l-a convins să se alăture din nou "feroviarilor".

"Am avut mereu la inimă clubul CFR Cluj. E un club care evoluează constant în cupele europene, iar acum vom juca în Conference League contra lui Adana Demirspor. E un pariu pe care am decis să mi-l asum. Am simțit dorința de a avea din nou această experiență, pentru că precedenta mi-a plăcut foarte mult. Am fost căutat de ei și am apreciat.

E un club care a câștigat cinci titluri în ultimele șase sezoane. Sezonul trecut nu a obținut niciun trofeu, dar acum vrea să revină în top. Triumfurile au început în 2008, însă câțiva ani au existat probleme financiare.

Totuși, clubul a revenit de fiecare dată, iar acum are un obiectiv clar: să câștige din nou. Acum a existat o mică revoluție. Mulți jucători au plecat, inclusiv Scuffet, care se va întoarce în Italia. Bugetul este mic, dar cu siguranță este un proiect solid. Altfel, nu m-aș fi întors.

Am început pregătirea acum o lună. Am avut trei săptămâni la Cluj și două la munte. Problema este că, începând atât de devreme, au existat meciurile echipelor naționale și abia acum 10 zile am avut toți jucătorii la dispoziție. Fereastra de mercato de aici se încheie abia în septembrie, așa că nu se știe niciodată cine mai poate pleca", a declarat antrenorul formației din Gruia.

Precedentul mandat al lui Andrea Mandorlini pe banca CFR-ului a fost între noiembrie 2009 și septembrie 2010, iar italianul a cucerit atunci titlul, Cupa și Supercupa României.

Comenteaza