Mandorlini ne face ”imagine” în Italia: ”În România este un fotbal controversat”

Mandorlini ne face ”imagine” în Italia: ”În România este un fotbal controversat”
Andrea Mandorlini a plecat pe neașteptate dintr-un fotbal pe care îl consideră ”controversat”. Într-un interviu acordat în Italia, el a spus că a avut o experiență pozitivă la CFR, dar că finalul l-a dezamăgit.
”În România e un fotbal controversat, nu e uşor din multe puncte de vedere. E bine să nu te implici în polemici, dar uneori e greu", a declarat pentru tuttomercatoweb.it Andrea Mandorlini.

 Mandorlini a declarat că experiența din România a fost pozitivă, dar că despărțirea de CFR l-a luat prin surprindere. ”A fost greu în România, am lucrat cu jucători de diverse naţionalităţi şi într-un mod diferit faţă de ce ştiam. În afară de final, pentre care nu eram pregătit, a fost o experienţă pozitivă. Am multe amintiri plăcute care nu se vor şterge, chiar dacă am plecat aşa cum am plecat. Aştept acum o nouă provocare cu încrederea pe care ţi-o dau rezultatele bune, victoriile şi trofeele obţinute la Cluj”, a povestit tehnicianul.

”Îmi e cam greu să trec peste felul în care am fost tratat la Cluj”, este concluzia italianului.


”Poate că ar fi trebuit să procedez ca Mourinho, care după ce a câştigat tot cu Inter, a plecat de la echipă. Sunt mulţumit că prin victoriile mele am adus clubului 20 de milioane de euro, o sumă impresionantă pentru România”

declarație Andrea Mandorlini, pentru tuttomercatoweb.it



Comenteaza