Mandorlini pregătit pentru duelul antrenorilor italieni din Superligă: "E important să facem o partidă bună"

Mandorlini pregătit pentru duelul antrenorilor italieni din Superligă: "E important să facem o partidă bună"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tehnicianul CFR-ului va privi din tribună jocul cu Rapid, după ce a fost eliminat în etapa precedentă din Superligă.

"Feroviarii" nu au mai reușit să câștige de trei meciuri contra formației din Giulești, dar Andrea Mandorlini e optimist înaintea jocului. Chiar dacă e de părere că atmosfera va pune probleme elevilor săi, antrenorul care va privi meciul din tribune crede în șansa echipei sale. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Fiecare partidă e diferită, sperăm să oprim această serie negativă. În afara de asta cred că e important să facem o partidă bună. Știm că e un meci dificil, dar avem și noi variantele noastre. Ambele echipe au marcat mult, sunt bune pe faza ofensivă.

Tot timpul spun echipei că e important rezultatul și cred că asta crede și Bergodi. Cum vine rezultatul nu e atât de important. Va fi un nou test pentru noi, am mai jucat la FCSB și la "U" Cluj, alte echipe cu mulți suporteri.

Dacă vrem să fim o echipă puternică trebuie să trecem peste presiunea publicului. Voi privi meciul din tribună, alături de un observator. Am greșit și voi plăti", a declarat antrenorul CFR-ului.

Mandorlini și Bergodi, de la dueluri în Serie A, la întâniri în Superligă

Cei doi antrenori italieni se cunosc încă din anii '80, când s-au întalnit pentru prima oară în Serie A. Între 1987 și 1992, Andrea Mandorlini și Cristiano Bergodi au fost de 4 ori adversari direcți, în timp ce reprezentau Inter Milano și Udinese, respectiv Pescara și Lazio.

Palmaresul e unul echilibrat, un succes pentru actualul tehnician al CFR-ului, unul pentru tehnicianului Rapidului și două rezultate de egalitate. Totodată, singura întâlnire directă din postura de antrenori a avut loc în Serie B, în 2011, când Modena și Hellas Verona remizau, scor 1-1.

Mai mult, Cristiano Bergodi l-a antrenat pe fiul lui Andrea Mandorlini, Matteo, la Brescia, în sezonul 2013-2014 din Serie B.

"E un antrenor pe care îl cunosc, care e de mulți ani în România și face o treabă bună. E o persoană bună și acum e la un club important. Matteo, fiul meu, a vorbit foarte bine de el, îmi spunea că e un tehnician foarte bun", a spus Mandorlini.

Partida dintre CFR Cluj și Rapid se va disputa luni, 25 septembrie, de la 21:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Rapid!

Comenteaza