Mandorlini speră să înceapă cu dreptul al doilea mandat la CFR Cluj. Cum vede meciul cu Poli Iași

Mandorlini speră să înceapă cu dreptul al doilea mandat la CFR Cluj. Cum vede meciul cu Poli Iași
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul italian a prefațat întâlnirea dintre "feroviari" și nou-promovata în Superligă.

Revenit la CFR Cluj după 13 ani, Andrea Mandorlini se află în fața primului meci oficial din cel de-al doilea mandat pe banca formației din Gruia. Deși crede că "feroviarii" au pierdut jucători importanți, italianul susține că obiectivul nu s-a schimbat, iar noile achiziții vor putea menține echipa la un nivel bun. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"E un nou început pentru mine, dar și pentru club. Au plecat jucători importanți, dar cu siguranță mai este timp să construim o echipă puternică. Obiectivele rămân aceleași, în fotbal e nevoie de răbdare. Dorința clubului rămâne aceea de a rămâne în frunte.

Avem exemplul lui Compagno, care a jucat doar în Serie D. Deci cred mult în jucătorii pe care i-am adus, au experiență, au jucat la un nivel bun. Au calități și experiență. Cred că aveam nevoie de acest tip de jucători în defensivă. Consider că motivația face diferența, iar ei au venit foarte motivați aici.

Suntem puțin în spate cu pregătirea, chiar dacă am început repede. Am avut jucători la echipele naționale. Vom lua fiecare obiectiv în parte. Primul e mâine seară, avem nevoie de un rezultat important.

Farul va fi echipa de bătut în acest sezon. Mai sunt acolo, FCSB, Rapid, Sepsi, Craiova. Diferența dintre echipe e foarte mică, iar în play-off va fi cu totul alt campionat. Cum am spus, luăm fiecare meci în parte și vom vedea. Trebuie să fim competitivi în meciul cu Adana, iar sâmbătă va fi un test important", a declarat Andrea Mandorlini.

Partida dintre CFR Cluj și Poli Iași se va disputa sâmbătă, 15 iulie, de la 21:30, pe arena din Gruia. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Poli Iași!

Comenteaza