Mandorlini speră să întrerupă la Sfântu Gheorghe seria fără victorii: "Ne dorim să câștigăm, indiferent de terenul pe care jucăm"

Mandorlini speră să întrerupă la Sfântu Gheorghe seria fără victorii: "Ne dorim să câștigăm, indiferent de terenul pe care jucăm"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj joacă în deplasare cu cei de la Sepsi OSK, echipă aflată în creștere de formă după schimbarea antrenorului.

"Feroviarii" nu au mai câștigat de o lună și jumătate, perioadă în care au reușit 4 rezultate de egalitate și au suferit două înfrângeri. Pe clujeni îi așteaptă un duel în deplasare cu Sepsi OSK, iar Andrea Mandorlini speră să întrerupă seria negativă la Sfântu Gheorghe. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Când am ajuns în România am văzut meciurile celor de la Sepsi și m-au impresionat. A urmat o perioadă cu câteva probleme și câteva schimbări. Am urmărit ultimele meciuri, au reușit să câștige pe un teren complicat, la Galați.

Cred că va fi un joc dificil pentru noi, nu degeaba au câștigat Cupa României. Ne dorim să câștigăm, 7 meciuri fără victorie sunt multe, chiar dacă clasamentul e încă bun pentru noi.

Sepsi a schimbat antrenorul, iar colaboratorii mei mi-au transmis că acasă la ei mereu au fost meciuri complicate, cred că la fel va fi și duminică.

Nu știu ce tip de meci va fi, dar cu siguranță va fi dificil. Noi ne dorim să câștigăm, indiferent de terenul pe care jucăm", a declarat antrenorul.

Jocul dintre CFR Cluj și Sepsi OSK se va disputa duminică, 17 decembrie, de la 21:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Sepsi!

 

Comenteaza