Manea: "La Sevilla vrem să producem o mare surpriză"

Manea: "La Sevilla vrem să producem o mare surpriză"

Fotbalistul formaţiei CFR Cluj Cristian Manea a declarat, după egalul în meciul de pe teren propriu, că el şi colegii săi vor încerca să dea totul în retur pentru a produce o mare surpriză.

"A fost un meci foarte dificil cu o echipă foarte puternică. S-a văzut că au multă calitate, dar eu cred că ne-am ţinut foarte bine. Chiar în prima repriză, în primele 15 minute, am fost acolo sus, pe ei... şi în a doua repriză la început la fel. Îmi pare rău că am primit gol aşa de uşor. Dar asta este, sperăm ca în retur să îi batem.

Și ei au avut puţină şansă la golul marcat pentru că mingea mergea spre Arlauskis... dar a deviat-o un coleg şi asta a fost. Se mai întâmplă să greşim. Sperăm să învăţăm din greşeli şi în retur să dăm 200%, pentru că doar aşa ne putem bate cu ei. La Sevilla vom da totul pe teren şi vom încerca să ne calificăm şi să producem o mare surpriză", a spus fundaşul la postul Digi Sport.

Introdus pentru prima oară în teren după revenirea de la FCSB, Cristian Manea a afirmat că la Cluj se simte ca acasă. "Ştiam cum este la Cluj, mă simt ca acasă aici şi vreau să fac cât mai multe meciuri bune aici. Să câştigăm titlul. Nu regret absolut nimic din ce s-a întâmplat, merg cu capul sus şi la fiecare meci vreau să dau tot ce am mai bun", a menţionat Manea.

Echipa de fotbal CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida cu formaţia spaniolă Sevilla FC disputată, joi seara, în şaisprezecimile de finală ale Europa League, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca. Manşa secundă va avea loc în 27 februarie, pe arena "Ramon Sanchez Pizjuan" din Sevilla.

Comenteaza