Video Manea, marcatorul CFR-ului, despre returul cu Young Boys: "Trebuie să ne jucăm şansa"

Manea, marcatorul CFR-ului, despre returul cu Young Boys: "Trebuie să ne jucăm şansa"
| Foto: Facebook CFR Cluj

Campionii de la CFR Cluj au fost aproape de o victorie mare cu Young Boys, în prima manșă din turul 3 preliminar al Champions League. Dar meciul s-a terminat 1-1 şi feroviarii şi-au făcut viaţa grea pe marţi 10 august, în Elveția.

Cristi Manea a deschis scorul în minutul 4, iar echipa lui Şumudică a ţinut de scor până în minutul 90+3. Manea, marcatorul feroviarilor din meciul cu Young Boys a făcut câteva declaraţii la finalul partidei, despre jocul echipei. "Păcat că am primit gol în prelungiri.

Cred că, la cum ne-am dăruit și la cum ne-am apărat, meritam să câștigăm. Trebuia să rămânem puțin mai sus, ne-am cam retras, dar așa e când marchezi, te trage jocul înapoi, iar ei au forțat.

Trebuie să mergem acolo să dăm tot ce putem, tot ce am dat și în seara asta ca să avem șanse să ne calificăm. Nu prea a avut timp Mister cu acest sistem, a făcut tot ce a putut, dar unii dintre noi am mai jucat în acest sistem și știam să stăm în el, dar dacă vom mai aborda acest sistem, vom crește mai mult în joc, pentru că avem mai multe unghiuri de pasare", a explicat Cristi Manea, citat de digisport.ro. 

Young Boys este o mai veche "cunoștință" a lui CFR Cluj. În sezonul trecut, elvețienii au fost adversarii ardelenilor în grupele Europa League, acolo unde CFR a trăit un adevărat coșmar. Despre adversari Manea spune că nu sunt mai grozavi ca ei, dar consideră că în meciul retur echipa lui Şumudică va trebui să joace mai agresiv.

"Sincer, e cam aceeași echipă ca anul trecut, așa mi s-a părut, cred că mai au 6-7 jucători. Dar trebuie să mergem acolo mai agresivi, să ne jucăm șansa să megem în play-off-ul UCL. Dacă a fost 1-1, eu zic că mergem acolo cu 50 la sută șanse", a spus Manea.

loading...
Comenteaza