Manea: Victoria CFR-ului a fost normală şi meritată. Diferenţa a fost făcută de valoarea jucătorilor pe care îi au

Manea: Victoria CFR-ului a fost normală şi meritată. Diferenţa a fost făcută de valoarea jucătorilor pe care îi au
Antrenorul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, consideră normală şi meritată victoria CFR-ului însă se aştepta la o diferenţă mai mică pe tabela de scor.
"Nu mă aşteptam la proporţiile scorului, dar e greu să legi două victorii în câteva zile cu CFR, care e puternică, iar diferenţa a fost făcută de valoarea jucătorilor, au un Culio, un Traore, un Cadu, e greu să joci şi în 10 împotriva lor. Nu am ce să le reproşez băieţilor, atât cât au putut, au încercat să dea totul. CFR a obţinut o victorie normală şi meritată, au fost peste noi la toate capitolele. Şi noi am avut momente bune, puteam poate să-i egalăm dar ăsta este fotbalul”, a precizat Nicolae Manea, citat de Mediafax.

Antrenorul echipei bistriţene speră ca aceasta să mai obţină nişte puncte până la finalul turului, pentru a avea o iarnă mai liniştită.

Referitor la aluziile finanţatorului echipei Steua Bucureşti, Gigi Becali, cu privire la un posibil blat în meciul de ieri seară, Manea a spus că sunt nişte aberaţii şi că nu se pune problema de un aranjament, adăugând că Steaua va avea oczaia să vadă ea ţnsuşi valoarea CFR-ului.

CFR Cluj a câştigat cu scorul de 3-0 meciul disputate ieri seară cu Gloria Bistriţa, din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

Comenteaza