Mangia vrea să strice sărbătorile la CFR: ”Nu cred într-un egal”

Mangia vrea să strice sărbătorile la CFR: ”Nu cred într-un egal”
Italianul de pe banca lui CS Universitatea Craiova își dorește, cu orice preț, să ia trei puncte în partida cu CFR Cluj.

Echipa lui Dan Petrescu este lider înaintea ultimului joc din 2017, cu 49 puncte. Oltenii sunt pe locul 3, la nouă puncte în spatele "feroviarilor". Etapa trecută, "ceferiștii" au învins-o cu 1-0 pe ACS Poli Timișoara. A fost al cincilea succes consecutiv înregistrat de ardeleni în Liga 1, dar și al șaselea joc succesiv fără gol primit.

Craiova a obținut în ultima etapă un 0-0 cu Gaz Metan Mediaș, echipă care a remizat și cu CFR în acest retur. Cu toate acestea, formația din Bănie este hotărâtă să oprească parcursul bun al grupării din Gruia.

"Îmi doresc să fie un meci frumos. Va fi un joc între două echipe care au caractere fizice diferite. Ceea ce vreau e să mulțumesc suporterii noștri. Va fi o partidă importantă. Întâlnim o echipă cu o apărare bună, dar noi va trebui să speculăm toate punctele forte ale noastre. Eu nu cred într-un egal. Nu acesta este modul meu de a gândi și nu trebuie să fie nici al jucătorilor mei. Noi vom intra în teren cu gândul de a învinge", a spus tehnicianul Craiovei, Davis Mangia, într-o conferință de presă.

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe noul stadion Ion Oblemenco. Întâlnirea contează pentru etapa a 22-a din Liga 1 și va fi transmisă în direct pe Look TV, Digisport și Telekom Sport. În tur, CFR s-a impus cu 2-1.

Comenteaza