Marcatoare de la ”U” în România - Paraguay 29-17

Marcatoare de la ”U” în România - Paraguay 29-17
România a debutat cu o victorie la Campionatul Mondial de handbal feminin, din Germania. O clujeancă s-a aflat printre marcatoare. Extrema dreaptă Ana Maria Berbece (foto), de la ”U”, a punctat de două ori. O altă clujeană, coordonatorul de joc Cristina Laslo, acum la Buducnost, în Muntenegru, a înscris o dată.

Naţionala feminină de handbal a României a învins formaţia Paraguayului cu scorul de 29-17 (16-7), sâmbătă, la Trier, în primul său meci din Grupa A a Campionatului Mondial din Germania.

Jucătoarele pregătite de Ambros Martin nu au avut milă de adversarele din Paraguay în prima repriză, în care au marcat de 16 ori şi au primit doar şapte goluri. Cristina Florianu a fost cea mai bună marcatoare din tabăra tricolorelor, cu cinci reuşite, în timp ce Cristina Neagu a înscris de trei ori.

Diferenţa maximă de pe tabela de marcaj a fost de 13 goluri, 25-12.

Marcatoare

România: Cristina Florianu-Zamfir - 5 goluri, Aneta Udriştioiu 4 goluri, Cristina Neagu 3, Ana-Maria Popa 3, Crina Pintea 3, Ana Maria Berbece 2, Melinda Geiger 2, Valentina Ardean-Elisei 2, Timea Tătar 2, Ana-Maria Dragut 1, Cristina Laslo 1, Eliza Buceschi 1.

Paraguay: Sabrina Fiore Canata Morinigo - 7 goluri, Fernanda Lujan Insfran Mora 4, Maria Paula Fernandez Estigarribia 2, Fatima Rocio Acuna Insfran 1, Kamila Araceli Rolon Ledesma 1, Marizza Alejandra Faria Servin 1, Delyne Esther Leiva Morlas 1.

 

Etichete
Comenteaza