Marco Dulca are planuri mari la Olimpiadă: “Suntem în Japonia să ne batem pentru o medalie”

Marco Dulca are planuri mari la Olimpiadă: “Suntem în Japonia să ne batem pentru o medalie”
| Foto: frf.ro

Fostul fotbalist al Univeristății Cluj e pregătit pentru partidele din cadrul turneului olimpic de fotbal de la Tokyo.

După ce a ratat participarea la Campionatul European din 2019 din cauza unei accidentări teribile, Marco Dulca are acum șansa de a juca la un turneu final, cel olimpic.

Fiul fostului internațional, Cristi Dulca, e pregătit pentru jocurile de la Tokyo și speră să se întoarcă în țară cu o medalie olimpică.

“E o onoare să fac parte din acest lot la Tokyo și e clar că suntem în Japonia să ne batem pentru o medalie. România a demonstrat la ultimele două ediții ale Europenelor U21 că nu e o formație oarecare.

Am depășit o grupă grea în Italia, am ajuns în semifinale, am ratat apoi pe nedrept calificarea din faza seriilor la turneul din Ungaria, unde n-am pierdut niciun meci în fața unor adversari de top. De aceea spun că totul e posibil acum, la Olimpiadă”, a spus fotbalistul pentru GSP.

Mijlocașul a vorbit și despre modul în care l-ar putea depăși pe tatăl său. “Lumea zice că sunt mai tehnic decât tata, dar nu-l voi putea depăși cu adevărat decât dacă voi juca și eu la un Mondial, cum a reușit el. Ăsta e marele obiectiv al carierei. După Olimpiadă, Mondialul”, a dezvăluit Marco Dulca.

Primul meci al României la Olimpiadă se va disputa joi, de la 14:00, iar adversar va fi selecționata din Honduras.

Comenteaza