Marco Dulca nu ar refuza un transfer la CFR Cluj: “Normal că mi-aș dori să merg la campioana României”

Marco Dulca nu ar refuza un transfer la CFR Cluj: “Normal că mi-aș dori să merg la campioana României”
| Foto: frf.ro

Mijlocașul Chindiei Târgoviște a fost crescut de Universitatea Cluj, însă este pe lista rivalei din oraș pentru un posibil transfer în pauza de iarnă.

CFR Cluj plănuiește mutări importante în pauza de iarnă, iar pe lista formației din Gruia se află și Marco Dulca. Tatăl său, Cristi Dulca, a fost cel care a vorbit despre interesul campioanei pentru mijlocașul Chindiei Târgoviște.

Întrebat despre un posibil transfer, jucătorul în vârstă de 22 de ani susține că nu ar refuza echipa “feroviară”, în ciuda faptului că a fost crescut de Universitatea Cluj.

“Am citit și eu ce s-a scris zilele astea. Nu știu ce se va întâmpla din iarnă. Nu contează trecutul meu, fiecare jucător își dorește să meargă la mai bine.

Normal că mi-aș dori să merg la campioana României. Momentan sunt la Chindia, trebuie să-mi fac treaba aici, să progresez, iar din iarnă voi vedea ce va fi”, a spus mijlocașul potrivit Digisport.

Fotbalistul care a jucat în acest an la Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost crescut de Universitatea Cluj și a evoluat pentru o perioadă și pentru echipele de tineret ale lui Swansea.

Comenteaza