Mărginean: "Donez echipa Primăriei. Sper să o poată salva!"

Mărginean:
Acţionarul majoritar al FC "U" SA, Ioan Mărginean, a declarat pentru ziuadecj.ro că e dispus să cedeze cu titlu gratuit acţiunile pe care le deţine către Consiliul Local Cluj-Napoca.
">

După ce tranzacţia către grupul de firme Meridian Auto pare să fi intrat în impas, Universitatea respiră din ce în ce mai greu. Ioan Mărginean, acţionarul majoritar, a declarat în urmă cu puţine momente pentru ziuadecj.ro că e dispus să cedeze clubul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca fără nici o pretenţie financiară. "Donez echipa Primăriei. Sper să o poată salva, sper să se implice. Din păcate, se pare că oamenii s-au speriat de tot ce s-a întâmplat ieri. Situaţia e foarte delicată", a transmis Mărginean. Acesta deţine pachetul de 98 la sută din acţiuni pe care l-a preluat în vară de la Florian Walter.

Reamintim că ieri procurorii DIICOT, însoţiţi de poliţişti de la BCCO au descins la sediile "U" Cluj şi Petrolul Ploieşti pentru a investiga transferurile efectuate între cele două cluburi în această vară când 15 jucători au plecat pe ruta Cluj-Prahova. 

Comenteaza