Marian Pană: Strategia asta a fost, să luăm punctele

Marian Pană: Strategia asta a fost, să luăm punctele
Antrenorul Universităţii Cluj, Marian Pană s-a declrat mulţumit de rezulttaul obţinut de echiăpă ieri cu Astra Ploieşti, chiar dacă clujenii au fost nevoiţi o bună parte din timpă să se apare, mai ales după ce Machado a fost eliminat.
„Nu am vrut să schimb nimic, chiar dacă eram în 10 oameni, pentru că echipa mergea bine. Noi am ales să ne apărăm şi să câştigăm punctele. Şi noi am făcut cadouri celor de la Brăneşti. N-am ce să-i zic lui Selymes. Ne-am atins scopul. Strategia asta a fost, să luăm punctele. Eram conştient că dacă nu ieşea bine se putea întâmpla orice”, a precizat Marian Pană, după încheierea meciului Universitatea cluj – Astra Ploieşti.

Tehnicianul clujenilor a specificat că partida de ieri poate fi considerată şi debutul efectiv al lui Claudiu Niculescu în calitate de ntrenor secund al echipei clujene: “Claudiu Niculescu a avut o problemă la gleznă. Se poate spune că a fost şi debutul său ca antrenor secund”, a punctat Marian Pană.

Universitatea Cluj a câştigat cu scorul de 1-0,. Gol Boştină, din penalty, jocul disputat ieri cu astzra Ploieşti, în cadrul etapei a 13-a din Liga I la fotbal.
Comenteaza