Mario Camora a dezvăluit când va renunța la cariera de jucător: “Nu vreau să mă fac de rușine”

Mario Camora a dezvăluit când va renunța la cariera de jucător: “Nu vreau să mă fac de rușine”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Căpitanul campioanei a vorbit și despre obținerea cetățeniei române și despre dorința sa de a juca pentru echipa națională.

Sosit în România în 2011, Mario Camora a devenit unul dintre cei mai longevivi stranieri care au evoluat în Liga 1 și un exemplu pentru mulți jucători din campionat. Portughezul în vârstă de 33 de ani mai are doi ani de contract cu trupa din Gruia și susține că se va retrage din fotbal atuncă când va simți că nu mai poate face față nivelului de joc.

“Mai am doi ani de contract cu CFR Cluj, sper să nu mai am parte de accidentări. Când nu o să mai pot juca, mă voi retrage. Nu vreau să mă fac de rușine. Dan Petrescu e cel mai profesionist antrenor pe care l-am avut. E obsedat de fotbal și când doarme se gândește tot la fotbal”, a spus Camora pentru Prosport.

Căpitanul CFR-ului a vorbit și despre cetățenia română și echipa națională. “Nu depinde de mine. Trebuie să mă duc să depun jurământul pentru cetățenia română. Nu decid eu dacă ajung la națională. Ar fi fost o mândrie să joc pentru România, dar nu e un stres dacă nu voi ajunge acolo. Deocamdată sunt alte probleme în țară, trebuie să depășim pandemia”, a explicat fundașul.

Comenteaza