Mario Camora, aproape de a deveni “tricolor”: “Sunt 100% convins că selecționerul Cosmin Contra se va gândi serios să îl convoace”

Mario Camora, aproape de a deveni “tricolor”: “Sunt 100% convins că selecționerul Cosmin Contra se va gândi serios să îl convoace”

Cel mai longeviv jucător din echipa CFR-ului își dorește să aplice pentru cetățenia română și ar putea devein o soluție serioasă pentru echipa națională.

Deși a întâmpinat probleme după greva din vestiarul campioanei, fundașul dreapta a primit doar vești bune de la revenirea lui Dan Petrescu. Noul antrenor al CFR-ului i-a reacordat banderola de căpitan și crede că portughezul poate fi un jucător de bază în echipa națională condusă de Cosmin Contra.

Petrescu a dezvăluit că fundașul CFR-ului a început demersurile pentru a obține cetățenia română. “Mario Camora a fost în această săptămână la București, la Ambasada Portugaliei. El vrea să aplice pentru cetățenia română, iar dacă o va avea sunt 100% convins că selecționerul Cosmin Contra se va uita la el și se va gândi serios să îl convoace”, a declarat antrenorul campioanei.

Tehnicianul din Gruia a explicat și că decizia de a-i acorda din nou banderola lui Camora i-a aparținut în totalitate. “În momentul când semnez un contract, eu iau toate deciziile legate de fotbal pentru că eu voi răspunde de rezultate. Dacă un conducător îmi va impune vreodată ceva, atunci el va răspunde de rezultat și eu voi sta acasă. Eu iau toate deciziile, de la transferuri, la echipa de start sau la numirea căpitanului”, a spus Dan Petrescu.

În vârstă de 32 de ani, Mario Camora joacă pentru CFR Cluj din 2011 și a strâns 280 de partide în alb și vișiniu.

 

Comenteaza