Mario Camora, cu gândul la victorie în meciul cu FCSB: “Vrem să le oferim un cadou suporterilor”

Mario Camora, cu gândul la victorie în meciul cu FCSB: “Vrem să le oferim un cadou suporterilor”

Căpitanul CFR-ului își dorește cele trei puncte, în derby-ul dintre campioana și vicecampioana din sezonul trecut.

După ce s-au impus la limită pe terenul Viitorului, “feroviarii” vor juca din nou în deplasare, de această dată împotriva FCSB-ului. Deși ultimele cinic partide s-a încheiat la egalitate, căpitanul Mario Camora speră la victorie în ultimul meci al anului, un success ce i-ar distanța pe clujeni la șase puncte în fruntea clasamentului Ligii 1.

Portughezul din defensiva CFR-ului a prefațat derby-ul cu formația lui Dică. “O să fie un meci foarte greu, dar e un meci important pentru noi pentru că vrem să terminăm anul cu o victorie. Dacă vom câștiga ne vom distanța, dar nu e un meci decisiv pentru titlu. E important să avem o distanță cât mai mare înainte de play-off și vrem să le oferim un cadou suporterilor.

Nu cred că doar cu FCSB ne luptăm la titlu. Mai sunt și Craiova și Viitorul, care e echipa ce joacă cel mai frumos fotbal din campionat. Noi ne dorim să âștigăm un nou titlu. Punctele pe care le-a pierdut acasă, le-am recuperat în deplasare și sperăm ca meciul cu FCSB să ne aducă a opta victorie. Ultimele meciuri au fost  tot remize, dar noi sperăm să învingem”, a declarat căpitanul “feroviarilor”.

Camora a vorbit și despre faptul că meciul se va disputa pe Arena Națională. “E bine că se va juca pe National Arena pentru că este un derby. Speră să fie bun terenul și sperăm să facem spectacol pentru cei ce vor veni la stadion. Terenurile înghețate sunt periculoase pentru noi, nu se face nici spectacol și ne și putem accidenta. Acum cred că condițiile sunt bune și sperăm să fie așa și pe National Arena”, a spus portughezul.

Căptianul formației din Gruia s-a declarat nemulțumit de regulile din play-off. “Regula cu play-off-ul nu este corectă pentru liderul campionatului. Dacă ești pe patru ești avantajat și poți ajunge mult mai ușor pe primul loc. Nu mi se pare corect să ne pierdem punctele. Așa se face și în alte părți, doar la noi este diferit”, a precizat Mario Camora.

CFR și FCSB se vor întâlni în ultimul derby al anului. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, pe National Arena.

Comenteaza