Mario Camora, dorit la echipa națională de Mirel Rădoi: “E de ani de zile la un nivel incredibil”

Mario Camora, dorit la echipa națională de Mirel Rădoi: “E de ani de zile la un nivel incredibil”

Selecționerul reprezentativei de seniori își dorește naturalizarea căpitanului campioanei pentru următoarea campanie de calificare.

Proaspăt numit pe banca tehnică a naționalei mari, Mirel Rădoi încearcă să își mărească cât mai mult aria de selecție. Fostul fundaș a vorbit încă de la începutul mandatului despre naturalizări, iar dacă primele nume au fost cele ale lui Billel Omrani și Dumitru Cardoso, acum în discuție a apărut și Mario Camora. Selecționerul l-a lăudat pe căpitanul CFR-ului pe care îl consideră un jucător de mare calitate și recunoaște că l-ar dori la echipa națională.

“Camora e de ani de zile la un nivel incredibil. E un jucător pe care eu am vrut să-l transfer la FCSB de la CFR şi nu am putut. Mureşan mi-a spus <orice jucător vă alegeţi, dar nu Camora>, în momentul în care am negociat. Dar dacă durează procesul de naturalizare doi ani... Are 34 de ani, în aceşti doi ani face 36”, a spus Rădoi la Digisport.

Camora a sosit la CFR Cluj în 2012 și a jucat 318 meciuri în tricoul vișiniu. Alături de “feroviari”, funașul stânga a cucerit trei titluri în Liga 1, o Cupă și o Supercupă a României.

Comenteaza