Mario Camora, la un pas de a deveni “tricolor”. “Rădoi sigur îl va chema la națională”

Mario Camora, la un pas de a deveni “tricolor”. “Rădoi sigur îl va chema la națională”

Căpitanul CFR-ului, care evoluează de aproape nouă ani în Liga 1 ar putea debuta în naționala României în primăvara acestui an.

De la sosirea în Gruia, din vara anului 2011, Mario Camora a fost unul dintre cei mai constanți și mai iubiți jucători de către suporterii campioanei. Jucătorul din flancul stâng al apărării a devenit între timp căpitan, dar și jucătorul cu cele mai multe jocuri din istoria CFR-ului. Acum, după nouă ani în Liga 1, Camora ar putea debuta și în echipa națională. Portughezul urmează să își primească cetățenia română, iar directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, e convins că fundașul va fi convocat de Mirel Rădoi.

“Să fie jucători de valoare, nu orice jucător care intră bine într-un meci şi gata. Am mai pomenit eu de nişte sugestii cu jucători pasageri prin campionatul României, cu jucători care trebuie naturalizaţi. Dacă Rădoi îl va avea pe Camora cu cetăţenie, sigur îl va chema la naţională. Pe baza nivelului sportiv al lui Camora, nu pe altceva”, a declarat Stoichiță la Pro X.

În vârstă de 33 de ani, Mario Camora a evoluat în 320 de meciuri pentru CFR Cluj, a marcat de nouă ori și a oferit 29 de pase decisive.

Comenteaza