Mario Camora, mulțumit după pauza de iarnă: “S-a lucrat bine și suntem pregătiți pentru campionat”

Mario Camora, mulțumit după pauza de iarnă: “S-a lucrat bine și suntem pregătiți pentru campionat”
Mario Camora | Foto: Mediafax Foto, Dragos Pascaneanu

Căpitanul CFR-ului speră ca formația din Gruia să obțină o victorie în prima partidă oficială din 2019.

Fundașul portughez a intrat la începutul anului în ultimele șase luni de contract cu echipa clujeană, dar după mai multe tratative a prelungit înțelerea cu campioana și e pregătit să pună umărul la un nou trofeu pentru “feroviari”.

Apărătorul lateral a vorbit despre prima partidă oficială a anului,d dar și despre prietenia cu Vasile Miriuță. “Mă simt mai fericit că am semnat prelungirea, a fost dorința mea să rămân la club. E important să intrăm bine în an, cu o victorie. Va fi un meci greu, cum sunt cele din campionatul nostru, dar va fi și un meci special pentru noi, cei care am lucrat cu Miriuță.

E un antrenor foarte bun, care a făcut treabă bună la Hermannstadt și cu siguranță vrea să câștige. Noi suntem favoriți, suntem campioni, jucăm acasă, trebui să câștigăm meciul. Miriuță s-a simțit foarte bine la Cluj, dar sper să nu reușească vreo surpriză  cu noi. Am vorbit cu el de sărbători, m-a sunat să mă felicite pentru prelungire, mă simt ca și fratele lui mai mic”, a declarat portughezul.

Camora speră ca formația clujeană să înceapă cu dreptul noul an. “Victoriile aduc victorii. Noi în amicale am jucat cu echipe puternice, echipe de Europa League. S-a văzut ce nivel avem noi, unul foarte bun. Am făcut egal în primul meci, dar e normal după pauză. S-a lucrat bine și suntem pregătiți pentru campionat. Sibiul e o echipă bună, știm ce joc îi place lui Miriuță. Am văzut câteva clipuri video cu ei, o să mai vizionăm și în cantonament. Important este ceea ce facem noi pe teren”, a spus fundașul.

Căpitanul campioanei consideră că favoritele la titlu vor fi dezvăluit odată cu intrarea în play-off. “Mai avem meciuri, mai sunt 15 puncte în joc. Când vom ajunge în play-off vom vedea care e diferența între echipe și vedem cine se bate la titlu. E bine că depindem doar de noi, nu ca și anul trecut. Nu mai așteptăm după alții și sperăm să câștigăm punctele și să se încurce FCSB”, a încheiat Mario Camora.

Primul meci oficial al anului pentru clujeni va fi împotriva celor de la Hermannstadt, sâmbătă, de la ora 20:00.

Comenteaza