Mario Camora pregătit pentru un nou sezon în tricoul CFR-ului: “O să fie din nou un campionat foarte greu”

Mario Camora pregătit pentru un nou sezon în tricoul CFR-ului: “O să fie din nou un campionat foarte greu”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Căpitanul “feroviarilor” va începe sâmbătă cel de-al optulea sezon în tricoul vișiniu al formației din Gruia.

Sosit în 2011 la CFR Cluj, Mario Camora a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din istoria campioanei. În plus, portughezul s-a adaptat perfect la viața din România și este de ani bun căpitanul echipei din Gruia. Înaintea unui nou sezon în care se va lupta la titlu împreună cu colegii săi, Camora a prezentat opinia sa în legătură cu stagiunea ce stă să înceapă.

“O să fie din nou un campionat foarte greu, cu 3-4 echipe care se vor bate la titlu. E normal ca presiunea să fie mare pe noi și ceilalți să dorească să ne învingă. Noi suntem pregătiți și suntem siguri că va fi un campionat greu. În Supercupă se vor întâlni două dintre candidatele la titlu. Viitorul joacă un fotbal frumos, are jucători de mare calitate și Gheorghe Hagi trebuie felicitat pentru academie.

Când e în joc un trofeu, șansele sunt 50-50. Ambele echipe își doresc să câștige, ei doresc să câștige prima Supercupă din istorie, iar noi ne dorim un nou trofeu. Nu există presiune, există dorință din partea jucătorilor. Pentru asta ne antrenăm, să ajungem la meci și să câștigăm. E un meci, nu avem a doua șansă, așa că trebuie să dăm totul pe teren și la final să ne bucurăm pentru trofeu”, a declarat fundașul lateral.

Camora a vorbit și despre noile achizții ale campioanei. “Orice jucător care vine are nevoie de adaptare, dar noi sperăm să se adapteze cât mai repede. Sunt jucători de valoare, care vrem să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Mister a adus 15-16 jucători și acei jucători au jucat în ultimele două sezoane cel mai mult. E o echipă omogenă și e important a cei care au venit să se adapteze cât mai repede, toți vor avea șansa să demonstreze”, a spus portughezul.

Căpitanul CFR-ului nu a ratat ocazia de a-l lăuda pe Dan Petrescu. “Mister e o persoană care poate să ne ajute, are experiență atât ca jucător, cât și ca antrenor. A demonstrat în acești doi ani la CFR și a demonstratși în străinătate. E o persoană cu mare experiență de viață, cu siguranță o să ne ajute și vom avea șanse mai mari în cupele europene cu el pe bancă”, a precizat Camora.

Primul meci al noului sezon va fi Supercupa României, dintre CFR Cluj și Viitorul. Partida se va disputa sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00.

Comenteaza