Mario Camora se gândește la o carieră în antrenorat: "Vreau să încep încă de acum"

Mario Camora se gândește la o carieră în antrenorat: "Vreau să încep încă de acum"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Căpitanul CFR-ului a dezvăluit că ia în considerare începutul unei cariere de tehnician, după ce va pune ghetele în cui.

Ajuns la 36 de ani, Mario Camora se gândește deja și ce va face când va încheia cariera de fotbalist, iar antrenoratul îl tentează pe internaționalul român. Căpitanul formației din Gruia a anunțat că în primăvară ar putea face primi pași pentru obținerea licențelor.

"Mă gândesc la o carieră de antrenor. Asta vreau să fac. Încă mai vreau să joc, până simt că mai pot, atât din punct de vedere fizic, dar și psihic.

Cât încă am plăcere să mă trezesc dimineață și să vin la antrenamente voi continua. Când simt că nu mai am plăcere atunci mă voi lăsa. Încă mă simt bine, sper să nu mai am accidentări.

Încă nu am vreo licență, trebuie să încep. La anul în martie se deschide cursul și vom vedea. Vreau să încep încă de acum când încă joc pentru a fi mai ușor și să termin cât mai repede", a dezvăluit căpitanul CFR-ului.

Ajuns în România în 2011, Mario Camora a jucat 479 de meciuri pentru CFR Cluj și a cucerit alături de "feroviari" 6 titluri în Superligă, o Cupă și două Supercupe ale României. De asemenea, fundașul stânga a strâns și 10 partide în tricoul echipei naționale a României.

Comenteaza