Mario Felgueiras a devenit impresar și e cu ochii pe Liga 1: “România este o ţară care are calitate”

Mario Felgueiras a devenit impresar și e cu ochii pe Liga 1: “România este o ţară care are calitate”
| Foto: digisport.ro

Fostul portar al campioanei CFR Cluj s-a restras la doar 34 de ani însă nu poate sta departe de fotbal.

Cu peste 100 de meciuri în tricoul formației din Gruia, Mario Felgueiras a fost unul dintre cei mai apreciați străini care au evoluat pentru “feroviari”. Retras din activitate încă din 2019, fostul portar a devenit impresar.

Acum în vârstă de 34 de ani, fostul goalkeeper a lăudat performanțele CFR-ului din ultimii ani și a vorbit despre relația sa cu Mario Camora, căpitanul campioanei.

”Când am jucat şi eu şi am plecat, era insolvenţă, au urcat şi acum sunt la un nivel la care ne-au obişnuit. Conducerea acolo face o treaba foarte bună. Este un club stabil, are un antrenor (n.r. - Marius Şumudică) pe care l-am avut şi eu la Braşov şi ştiu tot despre el, este o conducere stabilă şi aşa au reuşit

Camora nu mai e portughez, acum e român, mă bucur pentru el că tot a rămas, acum e căpitanul echipei, este liderul echipei se simte foarte bine la Cluj şi în România şi eu cred că 'va muri' aici, aşa zic.

De când jucam cu el acolo ştiam că îi place aici în România şi tot vorbeam că poate într-o zi o să poată să devină şi el cetăţean român şi aşa a fost. S-a întâmplat.

Am ţinut legătură cu mulţi români pe care i-am cunoscut aici şi am învăţat română şi acum e mai greu să uit. România este o ţară care are calitate cu mulţi jucători tineri români”, a spus portughezul, potrivit Telekom Sport.

Comenteaza