Marius Șumudică, fascinat de condițiile de la CFR Cluj: “Nu am văzut în viața mea un club atât de bine structurat”

Marius Șumudică, fascinat de condițiile de la CFR Cluj: “Nu am văzut în viața mea un club atât de bine structurat”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul antrenor al formației din Gruia se declară încântat de modul în care este construit sistemul care a dominat Liga 1 în ultimele sezoane. 

Sosit în urmă cu câteva zile la CFR Cluj, Marius Șumudică are doar cuvinte de laudă la adresa “feroviarilor”. Tehnicianul susține că nu a găsit asemenea condiții la niciuna dintre echipele pe care le-a antrenat în România sau în străinătate.

”Azi (n.r. miercuri) am făcut primul antrenament. Sunt jucători cărora le-am dat o săptămână liberă, că au fost angrenați la naționale. Aveau nevoie de o pauză și fizic, și mental. Îți spun că am lucrat în străinătate patru ani, am lucrat în România și am luat campionatul cu Astra, am fost la Rapid, Bistrița și la alte echipe, dar eu nu am văzut în viața mea un club atât de bine structurat.

Nu ar fi trebuit să spun lucrurile astea pentru că pun presiune singur pe mine. Nu am întâlnit în viața mea atâția oameni profesioniști, condiții, un președinte care, săracu, eu nu înțelegeam de ce e așa slab, dar mănâncă o dată pe zi, toată ziua e la stadion, de dimineața până seara nu știe altceva decât fotbal.

Și toți care sunt angrenați, marketing , birouri, tot, deci toată lumea e super profesionistă, te simți respectat, există o coeziune aici”, a explicat Șumudică la Digisport. 

Noul antrenor al campioanei a vorbit și despre prima întâlnire cu patronul Nelu Varga. “În orice familie există disensiuni, nu vreau să periez pe nimeni. Importanți sunt jucătorii și important e ce se a întâmpla în viitor. Sper ca relația să fie ok. Am avut o singură întâlnire scurtă cu domnul Varga, sper să fie o relație ok. Eu vorbisem doar la telefon cu el. Eu mi-am dat seama din priviri ce fel de om este. Să bagi atâția bani in echipă, să faci atâtea sacrificii, la un moment dat mai răbufnești.

Eu am mai avut patroni din ăștia. Și eu răbufneam când copiii nu îmi aduceau note mari de la școală. Dar asta este, eu nu aplec urechea la ce se discută prin loje. Este momentul CFR-ului, au tot dreptul să ceară, eu sunt antrenor si voi fi in bătaia puștii. Dar numai cine nu muncește nu greșește”, a declarat antrenorul.

Comenteaza