Marius Șumudică, noi înțepături la adresa lui Dan Petrescu: “Mă gândeam că după pregătirea făcută la măsline, acolo unde îi place lui, o să câștige titlul la pas”

Marius Șumudică, noi înțepături la adresa lui Dan Petrescu: “Mă gândeam că după pregătirea făcută la măsline, acolo unde îi place lui, o să câștige titlul la pas”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul antrenor al campioanei, în prezent la Al Shabab, în Arabia Saudită, a vorbit din nou despre actualul tehnician al formației din Gruia.

Plecat de la CFR Cluj în toamna lui 2021 și trecut de atunci și prin Turcia, la Yeni Malatyaspor, Marius Șumudică nu a uitat primele declarații ale lui Dan Petrescu la revenirea în Gruia. Atunci, actualul tehcian al campioanei a vorbit despre pregătirea din vară, ținta acuzațiilor sale fiind chiar Șumudică.

Antrenorul în vârstă de 51 de ani a răspuns în stilul caracteristic și se declară surprins de faptul că “feroviarii” au ajuns într-o situație în care ar putea pierde titlul de campioană, deși aveau un avans considerabil, în urmă cu doar câteva săptămâni.

“Mă provocați și nu vreau să vorbesc. Am avut 7 victorii, 21 de puncte obținute. Eu știu foarte bine ce s-a întâmplat la CFR Cluj. O să încerc în cariera mea de antrenor să ajung și eu la nivelul și performanțele lui Dan Petrescu. Dar cele pozitive, unde a câștigat trofee, nu acolo de unde a plecat cu litigii.

Nu mă gândeam. În tur, când a venit Dan Petrescu a fost nemulțumit de pregătirea făcută de Șumudică. Mă gândeam că după pregătirea făcută în iarnă de el, în Spania, la măsline, acolo unde îi place lui, o să câștige titlul la pas. Mi-am dorit mult să plec și iată că Dumnezeu m-a răsplătit.

Fotbalul în viață îți dă și bune și rele. Niciodată să nu râzi de altul. Când spui de un antrenor că nu a făcut nu știu ce, uite că se întoarce. Când ai cele mai bune condiții, faci transferuri, pregătire unde vrei, tu ești responsabil dacă nu ai rezultate”, a spus Șumudică la Digisport.  

Comenteaza