Marius Șumudică, săgeți către Dan Petrescu: “Nu vreau să copiez un antrenor care a fost aici”

Marius Șumudică, săgeți către Dan Petrescu: “Nu vreau să copiez un antrenor care a fost aici”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul antrenor al CFR-ului a vorbit despre fostul tehnician din Gruia, care obișnuia să folosească cuvinte mari la adresa tuturor adversarilor din cupele europene.

Înaintea primului meci oficial al sezonului, Marius Șumudică a vorbit despre adversarul din Champions League și a trimis săgeți în direcția lui Dan Petrescu. Noul antrenor al ”feroviarilor” a ironizat obieciul fostului tehnician al campioanei de a lăudat excesiv oponenții din competițiile europene.

“Toată lumea așteaptă ca CFR să defileze, dar nu e așa. Bine, nici nu vreau să copiez un antrenor care a fost aici și să spun că va fi cel mai greu meci și că noi plecăm cu șansa a doua. Nu voi face lucrul ăsta niciodată. Cert e că ne vor pune probleme.

Nici când jucam cu Beșiktaș sau Galatasaray nu aveam așa emoții. De vreo două nopți nu mă odihnesc. Azi îmi spunea soția că trebuie să fiu la ora 18:00-19:00 la stadion, eu am venit la 14:00 să mai pregătesc partida. Nu mai sunt echipe mici, sunt formații greu de desfăcut, chiar dacă pleci favorit pe hârtie”, a spus antrenorul campioanei.

CFR Cluj va debuta în noul sezon, pe teren propriu, împotriva celor de la Borac Banja Luka. Partida e progaramtă astăzi, de la 20:00.

Comenteaza