Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu CFR Cluj! Dan Petrescu preia echipa sâmbătă

Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu CFR Cluj! Dan Petrescu preia echipa sâmbătă
| Foto: gsp.ro

Marius Șumudică a cedat în fața presiunilor venite dinspre patronul Neluțu Varga și au căzut de acord pentru rezilierea contractului.

Astfel, aventura lui Șumudică la campioana României se încheie fix înaintea derby-ului cu FCSB de duminică. Potrivit gsp.ro, Dan Petrescu va fi instalat sâmbătă în locul lui Șumi.

Marius Șumudică o lasă pe CFR Cluj în fruntea Ligii 1, cu șase victorii din tot atâtea meciuri. La demitere au condus însă rezultatele umilitoare din preliminariile Champions League și Europa League. Campioana a cedat fără drept de apel cu Young Boys Berna și Steaua Roșie Belgrad, iar exigentul Neluțu Varga nu a putut tolera cele două eliminări.

Demis după doar câteva luni, Șumudică va primi despăgubiri din partea lui Varga. Acesta îi va plăti tehnicianului o parte din suma stipulată în contract. 

• Clubul se obligă să achite toate restanțele până la respectiva dată plus o compensație de 250.000 de euro antrenorului.

• Dacă Șumudică ar denunța unilateral contractul, ar urma să achite 750.000 de euro celor de la CFR, ca reparație integrală a prejudiciului adus prin neexecutarea contractului.

Dan Petrescu revine la CFR Cluj 

Numirea lui Dan Petrescu (53 de ani) ca antrenor principal la CFR Cluj este acum sigură. patronul CFR-ului a bătut palma cu Dan Petrescu, cel care îi va lua locul lui Șumudică. Din informațiile GSP.ro, Varga s-a înțeles deja cu Dan Petrescu în privința salariului și l-a asigurat că îi va aduce jucătorii pe care îi dorește. Este vorba de 4-5 jucători care vor ajunge imediat la CFR, în special mijlocași.

Comenteaza