Breaking news Marius Șumudică și Marian Copilu, demiși de la CFR Cluj

Marius Șumudică și Marian Copilu, demiși de la CFR Cluj
| Foto: sport.ro

CFR Cluj a părăsit ruşinos şi Europa League, după 1-6 în dublă manșă cu Steaua Roșie Belgrad, și va juca în grupele Conference League.

La finalul partidei retur cu formația sârbă, Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, a dezvăluit că patronul de la CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat că Marius Șumudică, întreg staff-ul său și președintele clubului, Marian Copilu, au fost demiși.

Sursele digisport.ro spun că omul de afaceri care conduce gruparea ardeleană a hotărât că varianta optimă pentru banca tehnică este revenirea lui Dan Petrescu.

Patronul grupării din Gruia, Ioan Varga, ar fi decis să-i demită pe Marius Șumudică și pe Marian Copilu aflând despre anumite bonusuri incluse în contractele celor din staff-ul tehnic, de care nu a știut inițial.

Înaintea pauzei pentru meciurile echipelor naționale, CFR Cluj, formație cu parcurs perfect în campionat, mai are de disputat meciul cu FCSB, programat duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza