Meci complicat pentru U-BT în Liga Națională: "Vrem să jucăm un baschet de calitate și să ne întoarcem cu o victorie"

Meci complicat pentru U-BT în Liga Națională: "Vrem să jucăm un baschet de calitate și să ne întoarcem cu o victorie"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Formația clujeană va juca pe terenul celor de la CSO Voluntari, în reeditarea finalei campionatului din stagiunea precedentă.

După succesul fără emoții obținut pe propriul teren în fața celor de la CSM Athletic Constanța, campionii României au parte de un duel de foc. U-BT Cluj-Napoca va juca la Voluntari și, în ciuda absențelor lui Jones și Guzman, Mihai Silvășan așteaptă o victorie din partea elevilor săi.

"Jucăm cu o echipă fizică, o formație care practică un baschet de calitate. Chiar dacă au pierdut în ultima etapă, la Pitești, rămân un adversar extrem de puternic, dornic întotdeauna să câștige.

Pentru noi e important să obținem o victorie, pentru a avea șanse la primul loc, odată cu ultima etapă a sezonului regulat. Jalen Jones rămâne în continuare în afara lotului, nu și-a revenit din problemele medicale pe care le-a avut și sâmbătă, la jocul cu CSM Constanța.

Evident, va lipsi și Karel Guzman, care mai are o etapă de suspendare. În ciuda acestor absențe, noi vrem să facem un meci bun, să jucăm un baschet de calitate și să ne întoarcem cu o victorie", a declarat Mihai Silvășan înaintea partidei.

Jocul dintre U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari este programat marți, 4 aprilie, de la 18:00.

Comenteaza