Meci de totul sau nimic în capitală. Universitatea Cluj întâlnește Daco-Getica

Meci de totul sau nimic în capitală. Universitatea Cluj întâlnește Daco-Getica
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

“Studenții” au nevoie de o victorie împotriva bucureștenilor pentru a menține contactul cu plutonul fruntaș din Liga a 2-a.

După trei meciuri fără victorie, dintre care două înfrângeri, Universitatea Cluj nu maiare voie să facă pași greșiți pentru a mai spera la un loc între echipele promovate în acest sezon. Clujeni se deplasează pe terenul formației Daco-Getica, echipă amenințată cu retrogradarea în actuala stagiune. În tur, cele două formații au remizat pe Cluj Arena, scor 1-1, după golurile marcate de Hațiegan și Voicu, al doilea după o greșeală uriașă a portarului Dur-Bozoancă.

La fel ca și echipa clujeană, Daco-Getica nu traversează cea mai bună perioadă a sezonului, iar formația pregătită de Marius Baciu a înregistrat doar o singură victorie în ultimele 12 partide. În restul partidelor, palmaresul bucureștenilor contabilizează șase remize și cinci înfrângeri. Seria slabă de rezultate a împins echipa de capitală până pe locul 16, primul retrogradabil. După plecarea golgheterului Adrian Voicu, principalul pericol din tabăra gazdelor va fi mijlocașul Sorin Bustea, marcator a șase goluri în actuala stagiune.

Pentru jocul din capitală, Bogdan Lobonț nu se va putea baza Cosmin Dur-Bozoancă, Tiberiu Căpușă, Octavian Abrudan, Denis Hordouan și Mircea Axente.

Partida dintre Universitatea Cluj și Daco-Getica se va disputa astăzi, de la ora 17:30 și va fi transmisă de Digisport 1 și Telekom Sport 2.

Comenteaza