Meci de totul sau nimic pentru CFR Cluj în Elveția. Echipele probabile

Meci de totul sau nimic pentru CFR Cluj în Elveția. Echipele probabile
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana României e condamnată să învingă pe terenul celor de la Young Boys Berna pentru a reuși calificarea în primăvara europeană pentru al doilea sezon consecutiv.

CFR Cluj se află în fața celui mai important meci al sezonului. “Feroviarii” joacă în Elveția cu calificarea în primăvara europeană pe masă. Chiar dacă nu pleacă din postura de favoriți, elevii lui Edi Iordănescu cred în șansele lor de a reuși o surpriză la Berna.

Formația din Gruia a mai jucat de două ori în Elveția, de fiecare dată cu FC Basel. În primul joc, în sezonul 2010-2011 al grupelor Ligii Campionilor, clujenii au fost învinși la limită, 1-0. Apoi, doi ani mai târziu, “feroviarii” au întâlnit din nou FC Basel, de data aceasta în preliminariile celei mai improtante competiții europene.

Clujenii s-au impus atunci cu 2-1, grație golurilor marcate de Modou Sougou, cu Mario Camora printre integraliști. Per total, recordul CFR-ului împotriva echipelor din Elveția este unul pozitiv, cu trei succese, o remiză și o singură înfrângere.

Pentru jocul de la Berna, Edi Iordănescu nu se va putea baza pe Chipciu, suspendat, dar nici pe Cestor și Omrani. Totuși, Vinicius are mari șanse de a fi printre titulari, după absența cauzată de accidentarea din meciul tur.

Echipele probabile:

Young Boys: von Ballmoos – Hefti, Bürgy, Lefort, U. Garcia - G. Gaudino, Aebischer, Rieder, Ngamaleu – Elia, Nsame

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Hoban, Djokovic, Păun - Debeljuh, Rondon

Partida dintre CFR Cluj și Young Boys Berna se va disputa astăzi, de la 19:55.

Comenteaza