Meci de totul sau nimic pentru handbalistele Universității Cluj: “Fetele vor da tot ceea ce au mai bun pentru a câștiga”

Meci de totul sau nimic pentru handbalistele Universității Cluj: “Fetele vor da tot ceea ce au mai bun pentru a câștiga”

Echipa clujeană joacă pe propriul teren cu CSM Galați, principala rivală la menținerea în Liga Florilor.

După un sezon în care au reușit doar trei victorii, “studentele” dispută cea mai importantă confruntare a sezonului pentru ele. În Sala Sporturilor “Horia Demian” va veni CSM Galați, formația cu care clujencele se luptă pentru locul ce duce la barajul de menținere în Liga Florilor. “Studentele” au avantajul moral din meciul tur, când au câștigat la Galați, scor 27-21.

Antrenorul clujencelor, Alin Bondar a prefațat partida cu CSM. “Având în vedere parcursul acestui campionat, momentul în care suntem, locul și faptul că au mai ramas doar 4 etape pentru noi de jucat, meciul împotriva echipei din Galați are o importanță majoră! Sunt sigur că fetele se vor mobiliza și vor da tot ceea ce au mai bun în ele pentru a câștiga acest meci! Este jocul care ne poate asigura locul la turneul de baraj”, a declarant tehnicianul.

Jocul dintre Universitatea Cluj și CSM Galați se va disputa sâmbătă, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor Horia Demian.

Comenteaza