Meci de totul sau nimic pentru U-BT. Mihai Silvășan: “Luni va fi un joc decisiv pentru noi și sper să evoluăm la un nivel foarte ridicat”

Meci de totul sau nimic pentru U-BT. Mihai Silvășan: “Luni va fi un joc decisiv pentru noi și sper să evoluăm la un nivel foarte ridicat”
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană e obligată să învingă în meciul al patrulea al semifinalei cu CSM Oradea pentru a trimite seria în decisivul de pe propriul teren.

După două partide la Cluj, în care cele două formații și-au împărțit victoriile, semifinala Ligii Naționale s-a mutat la Oradea. Susținute de o sală arhiplină, gazdele au avut parte de trei sferturi de vis în fața “studenților” și și-au adjudecat cel de-al treilea meci al seriei. Acum, clujenii sunt condamnați să câștige pentru a trimite meciul în decisivul ce se va juca în Sala Polivalentă.

Mihai Silvășan a fost dezamăgit de evoluția elevilor săi, dar speră să îi poată readuce pe drumul cel bun, înaintea celui de-al patrulea meci al seriei. “A fost un meci în care nu ne-am ridicat la nivelul unei semifinale. Nivelul nostru de implicare nu a fost cel pe care îl doream. Faptul că am avut doar 5 recuperări până la pauză, spune multe despre felul cum am înțeles să ne luptăm în acest meci. Luni va fi un joc decisiv pentru noi și sper să reacționăm și să evoluăm la un nivel foarte ridicat”, a declarat antrenorul.

Al patrulea meci al semifinalei Ligii Naționale, dintre U-BT și CSM Oradea se va disputa luni, 20 mai, de la ora 18:00.

Comenteaza