Video Meci inedit de tenis. Emil Boc vs. Stere Halep. Primarul recunoaște: “Nu am mai jucat din tinerețe”

Meci inedit de tenis. Emil Boc vs. Stere Halep. Primarul recunoaște: “Nu am mai jucat din tinerețe”

Spectatorii din Sala Polivalentă au avut parte de mai multe momente inedited la partida de tenis dintre Echipa României și cea a Lumii, iar unul dintre ele l-a avut în prim plan pe primarul Emil Boc.

Patru dintre cei mai importanți jucători de tenis ai ultimilor ani, Simona Halep, Daniela Hantuchova, Fabio Fognini și Marius Copil au oferit un adevărat spectacol, la cea de-a doua ediție Sports Festival. Meciul de dublu mixt a adus mai multe surprise, schimburi între jucători și antrenori, între Simona și tatăl ei, dar și un joc între Stere Halep și Emil Boc.

Primarul Emil Boc a lăudat atmosfera din sală și a recunoscut că nu a mai jucat tenis din tinerețe. “Sunt un amator, nu am mai jucat de foarte multă vreme. Jucam cu colegii, în tinererețe. A fost o atmosferă pcută, Simona mi-a făcut o surpriză făfă egal. M-am trezit cu racheta numărului unu mondial în mână. Atmosfera a fost absolut superbă pentru sport, pentru fair-play, pentru optimism.

Ce au făcut ei la Cluj va rămâne cu siguranță în istorie. Șansa de a avea racheta numărului unu mondial în mână e o ocazie una. Mai am acasă o cămașă cu îmbrățișarea numărului unu mondial. Dacă aș putea face rost de rachetă aș  fi un om fericit”, a spus Boc.

Tatăl fostului lider mondial a vorbit despre meciul din Polivalentă. “Am vrut să îi facem Simonei o surpriză, ea a și lăcrimat și eu am lăcrimat un pic. După atâția ani de zile sub presiune, ea a jucat acum realxată, și-a pus în valoare calitățile și tehnica. Clujenii au un primar de nota 20 și vă doresc să îl păstrați. Eu joc tenis, mai rar, dar îmi place mult”, a declarat Stere Halep.

 

Comenteaza