Meci nebun la Clinceni. Unirea Dej a învins Dinamo

Meci nebun la Clinceni. Unirea Dej a învins Dinamo
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

La finalul unei partide cu răsturnări de situație, echipa lui Dragoș Militaru a ieșit învingătoare.

Dinamo a fost echipa care a încercat să preia inițiativa încă din start la Clinceni, însă Unirea Dej a avut parte de momente mai bune în ofensivă. În plus, după ce prima oră de joc s-a scurs, Alex Pop a profitat de o greșeală a lui Bena și i-a pasat lui Cocian, care a înscris cu un șut la colțul lung (31). Astfel, echipa alb-albastră intra în avantaj la cabine, 0-1.

Dinamo a forțat egalarea și avea să o obțină la nouă minute de la reluare. În urma unei erori grave a defensivei, Alexandru Darius Pop a restabilit egalitatea (54). Tabela nu a rămas pentru mult timp neschimbată. După doar patru minute, Cocian a reușit dubla din pasa aceluiași Alex Pop (58).

Tizul său din tabăra dinamovistă nu s-a lăsat mai prejos, a profitat de o nouă neatenție și l-a învins pentru a doua oară pe Railean (73). Reacția Unirii Dej a venit aproape instant. Patriche l-a faultat pe Fulga în careu, iar centralul a dictat penalty.

Alex Pop a pus cireașa pe tort cu o execuție lângă bară, care a adus victoria echipei sale. Astfel, trupa lui Dragoș Militaru s-a impus cu 3-2 și a acumulat 9 puncte după primele 4 etape din liga secundă.

Comenteaza