Meciul cu Spania, păzit de jandarmi. Restricţiile de circulaţie şi regulile de urmat

Meciul cu Spania, păzit de jandarmi. Restricţiile de circulaţie şi regulile de urmat
Amicalul dintre România şi Spania, ce va avea loc duminică pe Cluj Arena, va fi păzit de jandarmi. De asemenea, în ziua partidei vor fi instituite mai multe restricţii de circulaţie.

Măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meci vor fi asigurate de efectivele de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca şi a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj. 

În acelaşi timp, începând cu ora 17:00 va fi restricţionată circulaţia pe str. George Coşbuc, str. Cardinal Iuliu Hossu, Str. Mihai Eminescu, str. Splaiul Independenţei de la pod Napoca până la pod Garibaldi, Aleea Stadion.

Ca parcări alternative se vor putea folosi cele de pe platoul Sălii Sporturilor "Horia Demian", parcarea Sălii Polivalente (cu acces doar de pe strada Uzinei Electrice) și parkingul Primăriei.

Parcarea de la Cluj Arena va fi rezervată doar pentru cei care au Acces Pass pentru meciul de fotbal, iar intrarea se va face doar de pe Splaiul Independenței, intersecție cu strada Uzinei Electrice și cu Pod Garibaldi .

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se va realiza cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator. De asemenea, pe timpul desfăşurării meciului de fotbal se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive.

Reguli de urmat în timpul meciului

Jandarmeria Cluj recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, aşadar spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Nu în ultimul rând, participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Comenteaza