Meciul de la Hunedoara i-a decis viitorul. CFR Cluj renunță la un titular

Meciul de la Hunedoara i-a decis viitorul. CFR Cluj renunță la un titular
| Foto: facebook.com/cfr1907

Șefii formației din Gruia sunt pregătiți să se despartă de unul dintre oamenii de bază din actuala stagiune.

Favoriți cerți în meciul din Cupa României împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, "feroviarii" au fost umiliți pe terenul divizionarei secunde, unde au fost învinși cu 4-0. Unul dintre momentele importante ale partidei a fost cel din minutul 11, când Panagiotis Tachtsidis a fost eliminat.

Grecul a lovit puternic cu cotul un adversar, care a părăsit terenul însângerat. Reacția necontrolată a mijlocașului a produs un scandal în vestiarul CFR-ului colegii săi fiind nemulțumiți de atitudinea sa din ultima perioadă, anunță Fanatik.

Mai mult, Tachtsidis nu e la prima abatere de acest gen, după ce în meciul cu Rapid din sezonul regulat a încasat un cartonaș galben pe banca de rezerve și a fost suspandat pentru următorul joc. Amendat de club la acel moment, se pare că jucătorul ar fi luat intenționat avertismentul pentru a putea participa la concentrul de la Cluj-Napoca al unui artist grec.

Atitudinea mijlocașului îi supără atât pe colegi, cât și pe cei din conducerea clubului din Gruia. Astfel, oficialii CFR-ului au decis să renunțe la serviciile sale, în ciuda calităților pe care le-a arătat pe parcursul sezonului. În cazul în care fotbalistul nu va accepta plecarea imediat, el se va despărți de "feroviari" la finalul stagiunii, când îi expiră contractul.

În vârstă de 33 de ani, Panagiotis Tachtsidis a evoluat în 31 de partide pentru CFR Cluj, a marcat de 6 ori și a oferit două pase decisive.

Comenteaza