Meciul mult așteptat! FCSB nu a mai câștigat în fața CFR-ului, la Cluj, din 2014! Cele două echipe vor fi iar pe teren

Meciul mult așteptat! FCSB nu a mai câștigat în fața CFR-ului, la Cluj, din 2014! Cele două echipe vor fi iar pe teren
| Foto: facebook.com/cfr1907

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB, va putea fi urmărit duminică, 17 aprilie, de la ora 20:30.

Cu șase meciuri rămase până la finalul sezonului, inclusiv acesta, CFR Cluj are cinci puncte avans față de FCSB în fruntea clasamentului Ligii 1. O victorie ar duce gruparea din Gruia la opt lungimi avans și ar fi aproape imposibil pentru vicecampioană să mai refacă diferența. În schimb, un succes al roș-albaștrilor ar duce-o pe FCSB la două puncte de trupa lui Dan Petrescu și Liga 1 ar avea parte de un final electrizant.

Elevii lui Toni Petrea vor avea o misiune dificilă. FCSB nu s-a mai impus în fieful campioanei din 10 august 2014, scor 1-0. În urmă cu aproape opt ani, Cristi Tănase, actualul jucător al celor de la FC Argeș, a marcat unicul gol al partidei în minutul 15.

În acel sezon, 2014/2015, odată cu ultimul succes în Gruia a fost înregistrat și ultimul titlul de campioană pentru FCSB, sub comanda lui Costel Gâlcă. De atunci, s-au mai disputat 14 jocuri între cele două formații cu gruparea ardeleană gazdă, iar CFR Cluj a câștigat șapte dintre ele, iar celelalte șapte s-au încheiat la egalitate.

Trei jucători care au evoluat în partida din 2014, vor fi, cel mai probabil, titulari și la meciul din această seară: Susic, Camora și Deac. În plus, Alexandru Chipciu, care în 2014 a jucat la FCSB (n.r.- Steaua la acea vreme), ar putea intra de asemenea, dar de partea ardelenilor.

Dan Petrescu și Toni Petrea s-au duelat de două ori de pe bancă. ”Bursucul” s-a impus o dată, 2-0, pe 31 iulie 2020, iar cealaltă partidă s-a încheiat la egalitate, în returul sezonului regulat, pe 23 ianuarie 2022, 3-3, potrivit digisport.ro.

Comenteaza