Meciul verii, dintre CFR şi Basel, se joacă cu “casa închisă”

Meciul verii, dintre CFR şi Basel, se joacă cu “casa închisă”
Toate cele 17.000 de bilete scoase la vânzare de clubul CFR în vederea partidei de astăzi, cu FC Basel, contând pentru returul play-off-ului Ligii Campionilor, s-au epuizat ieri, la orele prânzului, potrivit reprezentanţilor campioanei.

Peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj şi a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de azi. Întâlnirea este programată să înceapă la ora 21:45 şi va fi transmisă în format livetext pe site-ul ziuadecj.ro.

Interes major din partea fanilor pentru partida care le poate aduce favoriţilor cea de-a treia participare în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi. Astfel, toate tichetele puse în vânzare s-au vândut în timp record, asta şi datorită preţurilor accesibile ale acestora, cele mai scumpe costând 30 de lei.

Suporterii elveţieni vor avea la dispoziţie o mie de bilete, echivalentul a 5% din capacitatea stadionului, însă reprezentanţii clubului se aşteaptă ca numărul acestora să fie mult mai mic. "Ultimele bilete le-am vândut astăzi (ieri - n.red) înainte de ora 13:00. Clubul din Basel a anunţat că vor veni două-trei sute de suporteri, dar nu credem că vor fi mai mult de o sută", au declarat aceştia. După victoria din tur, scor 2-1, obţinută graţie dublei lui Modou Sougou, CFR este la 90 de minute distanţă de participarea în grupele Champions League, dar şi de cecul generos, de 20 de milioane de euro, care îi va reveni în acest an fiecărei participante.

 

 

Comenteaza